لوبیا چیتی از خانواده حبوبات Fabaceae، لوبیاهای خشک بیضی شکل و لکهدار هستند.
پینتوس در میان لوبیاهای خشک مصرفی در بخشهای جنوبی ایالات متحده اعطای نمایندگی ، جایی که جمعیت بزرگ مکزیکی در آن حضور دارند، بسیار محبوب است.
لوبیا چیتی به صورت دوجمله ای از خانواده لوبیا معمولی (Fabaceae) و در جنس: Vicia است. نام علمی: Phaseolus vulgaris.
لوبیا چیتی یک درختچه چوبی دولپه ای یکساله است.
برای شکوفا شدن به خاک شنی با زهکشی خوب، حاصلخیز و غنی جوراب شلواری نیاز دارد. گل های سفید پس از حدود 60 روز پس از کاشت گیاهچه ظاهر می شوند که به صورت غلاف های استوانه ای بلند و متشکل از 4 تا 8 دانه متوسط، بیضی شکل، کمی مسطح به رنگ صورتی مایل به قزل آلا با لکه های پراکنده و زنگ زده در سطح ایجاد می شوند.
ظاهر خالدار آنها در طول پخت و پز از بین می رود و لوبیاهای آب پز طعم لطیف و بافت خامه ای پیدا می کنند.
فواید لوبیا چیتی برای سلامتی
لوبیا چیتی یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی جایگزین است.
100 گرم زمان پخت لوبیا چیتی حاوی 347 کالری و 21.47 گرم یا 38 درصد از مقادیر توصیه شده روزانه پروتئین است.
لوبیاها منابع متوسط ایزوفلاون های آنتی اکسیدانی هستند.
مجموع ایزوفلاون ها 0.18 میلی گرم در هر 100 گرم لوبیا است.
دایدزین و جنیستئین به ترتیب در سطوح 01/0 و 17/0 میلی گرم.
ایزوفلاون ها سرطان های بعد از یائسگی و پوکی استخوان را کاهش می دهند.
لوبیا چیتی منابع جزئی ترکیب ایزوفلاون O-متیله، Biochanin-A (0.28 میلی گرم در 100 گرم) مدل لباس مجلسی حریر شیشه ای هستند.
Biochanin-A یک استروژن گیاهی است. مطالعات نشان می دهد که نقش قطعی در برنامه های رژیم غذایی ضد سرطان ایفا می کند.
- منابع:
- تبلیغات: