ملاس ممکن است ماده ای شیرین و چسبنده به نظر برسد اما در واقع فواید بی شماری برای سلامتی دارد.
مزایای سلامتی ملاس ممکن است شامل تسکین مشکلات مربوط به قاعدگی، مدیریت دیابت، آکنه و گوجه فرنگی امروز سایر اختلالات پوستی باشد.
همچنین ممکن است سلامت استخوان و مو را بهبود بخشد، ممکن است عملکرد سیستم عصبی را حفظ کند و ممکن است بهبود زخم را تسریع کند.
ملاس چیست؟
ملاس یک محصول جانبی است که از فرآوری نیشکر و چغندرقند چگالی جیوه به شکر سفره به دست می آید.
نام آن از کلمه لاتین عسل، Mel گرفته شده است. ویسکوزیته و بافت ضخیم آن باعث پیدایش ضرب المثل معروف “آهسته مانند ملاس” شد که برای توصیف هر شخص یا چیز آهسته ای استفاده می شود.
همراه با استفاده از آن به عنوان یک شیرین کننده در محصولات غذایی، ممکن است طیف وسیعی از مزایای سلامتی را نیز ارائه دهد.
این معمولاً خواص شیره انگور برای کودکان غلیظ است و بسته به اینکه از چه ماده ای برای استخراج شکر استفاده می شود، به اشکال مختلفی موجود است.
نیشکر و چغندر قند معمولا ملاس غلیظ تری تولید می کنند.
واریته چغندر قند دارای طعم تند و بدی است و معمولاً برای مصرف انسان خوش خوراک در نظر گرفته نمی شود.
از لحاظ تاریخی، در دریای کارائیب تولید می شد، جایی که کشت نیشکر و چغندر قند بالاترین میزان را داشت.
از آنجا در اوایل قرن بیستم به ایالات متحده وارد شد. گل رز آبی امروزه در تایلند، هند، تایوان، برزیل، فیلیپین و ایالات متحده در مقیاس وسیع تولید می شود.
ملاس در سه نوع روشن، تیره و سیاه وجود دارد که همه آنها از غذاهای مختلف فرآوری شده به شکر می آیند.
محتوای غذایی و کیفیت آن به روش درگیر در فرآیند تصفیه آن، رسیده بودن گیاهی که از آن استخراج می شود و مقدار شکر استخراج شده بستگی دارد.
- منابع:
- تبلیغات: